keskiviikko 9. syyskuuta 2009

HESSU HOPO




Puolitoista viikkoa sitten saimme uuden perheenjäsenen, Hessu Hopon.

Hessu on lyhytkarvainen collie ja aivan ihana. Koiria minulla ei ole koskaan ollut, joten kaikki on uutta ja ihmeellistä ja opettelen asioita yhtä matkaa Hessun kanssa. Kissoja olen hoitanut kolmisenkymmentä vuotta ja hevosia kymmenisen vuotta, joten maalaisjärjellä pääsee alkuun. Miesystäväni tekee töitä ongelmakoirien parissa, joten eiköhän tässä pärjätä.

Hessu muuttuu päivittäin kasvaessaan ja joka päivä eteen tulee uusia asioita. Pari päivää olemme totutelleet kaulapantaan ja hihnaan, se kun on pakollista nyt täällä kaupungissa ollessa. Maalla Hessu saa temuta aidatussa pihassa mielin määrin.

Kengät olisivat oikein mielenkiintoisia, varsinkin juuri ne, mihin ei saa koskea. Jokaista kukkaa, lehteä ja oksaa on pureskeltava. Hulda -kissaan tutustuminen on sujunut hyvin, pian varmasti ollaan jo ylimpiä ystäviä. Hiukan kissaa mietityttää Hessun välillä rajutkin leikkiinkutsut.

Lätäkkö tuli tutuksi astuttua siihen. Bussit hiukan vielä pelottavat ja rappuset ovat välillä liian korkeita pienelle koiralle. Askel kerrallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti