tiistai 28. kesäkuuta 2011

KESÄYÖN JUHLAA


































Vietimme juhannuksen ystävien kesämökillä Pylkönmäessä Saarijärvellä. Lähdimme kesäretkelle aika yllättäen. Meiltä ajoi mökille noin kolmisen tuntia, ja oli hienoa nähdä Keski-Suomen kesämaisemia. Harvoin tuolla päin liikun.

Tässä kuvia juhannusaattoillalta ja juhannuspäiväaamulta. Illalla ja yöllä ei satanut, ja oli mitä hienoin juhannussää. Järvimaisema oli upea ja kuvasin sitä aamuyöhön puoli neljään asti, kun aurinko nousi ja kultasi aamu-usvan. Oli sielua liikuttava näky!

Annoimme syksyllä isoisoäidin mökiltä tuodun soutuveneemme ystävillemme käyttöön, ja se oli kastettu toivomukseni mukaan Annaksi, joka oli isoisoäitini nimi. Kauniisti oli ystäväni maalannut nimen veneen kylkeen.

2 kommenttia:

  1. Kyllä nuo järvimaisemat liikuttavat sydänjuuria myöten, niin kauniita ne ovat. Sitä aivan mykistyy niitä katsoessa. Teillä oli todella upeat puitteet juhannukselle!

    VastaaPoista
  2. Minun on vielä pyydettävä anteeksi, kun nimittelin sinua Heidiksi yhdessä kommenttilååtassani! Se oli jonkinlainen oikosulku ajatusmaailmassani, vahinko yksinkertaisesti! Joten anteeksi hairahdukseni.

    VastaaPoista