lauantai 2. lokakuuta 2010

TÄNÄ ILTANA





Iltojen aikaistuva pimeys madaltaa mielialaa. Olen kesäihminen, tuntuu raskaalta laskea montako kuukautta on kevääseen...

Kirkkaana yönä kaunis tähtitaivas ja mahdollisuus joskus nähdä ehkä revontulia tuovat iloa. Ja voi polttaa kynttilöitä ja juoda paljon teetä! Ja pitää villasukkia. Ehkä kuitenkin pärjään.


3 kommenttia:

  1. Ohoh, onpas meillä samanhenkiset kuvat blogeissa:) sumussa ajelin tänään minäkin, mutta ruska-ajan syksy on mulle aina energinen ja hieno aika vuodessa. Oikeastaan tykkään vuodenaikojen vaihtumisesta, ainoastaan pimeimmät kuukaudet, varsinkin marraskuu on rankka. Talvi vois olla lyhyempi myös..:) Mukavaa syksyä kuitenkin!

    VastaaPoista
  2. Ai niin, mulla on siis uusi blogi, kun vanha tuli "täyteen". Olen pitänyt blogia runsaan vuoden , ihan oikeastaan alunperin järjestelläkseni ajatuksia ja kuvia, mutta on ollut mukava tällä tavoin tutustua uusiin ihmisiin, kuten Sinuun, kiitos!

    VastaaPoista
  3. Matkalla olin minäkin..ja yhtenä aamuna vähän kuvasinkin. Syksy on ristiriitainen aika. Masentaa ja toisaalta ihailee utuista maisemaa. Kylmyydestä en pidä minäkään ja kun ei ole mahdollisuutta laittaa pönttöuuniin puita, vaan asuu kolkossa kerrostalossa, kärsii iän lisääntyessä entistä enemmän..Voih!
    Kynttilöitä poltan jo ja villahuopaan kääriydyn, vaaleanpunaisissa Reinoissa kävelen..Mielessä muhii uuden taulun aloitus.

    VastaaPoista