torstai 18. marraskuuta 2010

IDEOINTIA




Harvemmin maalaan pelkällä akryylillä, mutta nyt ajattelin idean ulossaamiseksi maalata vanhoille hyllynlevyille nopeasti kuivuvalla akryylillä. Tuntuu hyvältä pitkästä aikaa fyysisesti maalata, vaikken ihan sitä ole vielä tavoittanut mitä haluan.

4 kommenttia:

  1. Herkullisia matskukuvia. Tekee mieli alkaa maalata! Kiitos empaattisista kommenteista blogissani. Valoa ja väriä Sinunkin harmaaseen marraskuuhusi, Heli!

    VastaaPoista
  2. Väreistä päätellen jotain kaunista on tulossa :) Minä olen vasta totutellut akryyleihin ja maalannut pikkutauluja niillä, kuivuvat tosi nopeesti.

    VastaaPoista
  3. Värit, niin syötävän herkulliset. Alkoi kutkuttaa pensselipeukaloa :-D Samoissa alkuasemissa olen minäkin tällähetkellä..
    Synnyttämisen tuskia, mietintää aiheesta.

    VastaaPoista
  4. Väri on ihmeellistä, se kiehtoo ja imaisee mukanaan. Siihen yrittää päästä sisälle ytimeen, mutta ei ihan pääse kuitenkaan, jolloin on aina vain löydettävä uusia värejä ja sekoitettava uusia sävyjä ja kokeiltava uusia rinnastuksia. Mikä hehkuu minkä vieressä, mikä väri olisi hyvä tasapainottamaan toista, mikä olisi hyvä pieni lisä kokonaisuuteen...

    VastaaPoista