keskiviikko 26. tammikuuta 2011

OMA MAA MANSIKKA





Olen ollut reilun kolme viikkoa syömättä mitään makeaa: karkkia, suklaata, jäätelöä, pullaa, kakkua, keksejä, sipsejä... Koville on ottanut, nyt on pari päivää ollut vähän helpompaa. Miten voikin ruoka ottaa tuollaisen niskalenkin omasta mielestä?

Saman kolmisen viikkoa olen myös tehnyt ainoastaan keittoruokia: tofu-nuudelikeittoa, katkarapukeittoa, couscous-keittoa, hernekeittoa, lohikeittoa, peruna-sipulikeittoa, soijanakkikeittoa, pinaattikeittoa, kreikkalaista papukeittoa... Vielä parisen viikkoa olisi tarkoitus jatkaa.

Keittiön hyllyllä odottaa kaksi venäläistä suklaakonvehtia kauniissa käärepapereissa makealakon loppumista. Niissä on niin hienot kiiltävät turkoosin ja karmiinin sävyt, etten taida raaskia niitä syödä ollenkaan!

Työhuoneella olen innostunut kokeilemaan kaikennäköisiä ja -värisiä kimalleliimoja kiiltokuvamaalauksiini. Hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti