perjantai 27. elokuuta 2010

ITSE TEOSSA - taiteilijat liikkeellä
maalaus- ja piirustustapahtuma Galleria Rongassa ja Tampereen keskustassa
28.8.-9.9.2010


ITSE TEOSSA-tapahtumassa kuvataiteilijat työskentelevät maalaten ja piirtäen Tampereen keskustan alueella: kosken rannassa, kaduilla, toreilla, kauppakeskuksissa. Näyttely alkaa tyhjästä galleriatilasta ja rakentuu sitä mukaa kuin teoksia valmistuu.

Ohikulkijat näkevät, millaista taiteen tekeminen on; heillä on mahdollisuus seurata teoksen valmistumista paikan päällä. Aiheet voivat olla mitä tahansa kaupungista löytyvää: ihmisiä, rakennuksia, autoja, roskia, puistomaisemia, veden liikettä, rakennustyömaita, kauppakeskuksia, hetken tunnelmia yms. Katsoja voi lähteä itse etsimään taiteilijoita kaupungilta tai hän voi käydä kysymässä näyttelyn valvojalta Galleria Rongasta, missä päin kaupunkia taiteilijat sinä päivänä työskentelevät.

Tapahtuman järjestää AvaraTaide ry.

Tapahtumaan osallistuvat taiteilijat:
Zsuzsa Demeter, Minna Eloranta, Saara Forsell, hannetuuli, Anja Ikonen, Heli Innala, Anna Kirstinä, Tanja Kyynäräinen, Miina Laine, Tiina Lamminen, Jarmo Lehto, Tiina Leppänen, Kirsi Länsitie, Kanerva Niemelä, Anja Niera, Merja Osanen, Kirsi Porrassalmi, Otto Santala ja Leena Vainio.

Puolivälikatselmus lauantaina 4.9.2010 Galleria Rongassa klo 15-17. Tervetuloa! Tarjolla keittoa ja juotavaa.

Alustavasti työskentelen tapahtumassa ma 30.8., ti 31.8., to 2.9., ti 7.9. ja ke 8.9. noin klo 10-15 välisenä aikana sään salliessa. Kysykää Galleria Rongasta missä päin keskustaa työskentelen ja tulkaa tervehtimään!

Galleria Ronga, Rongankatu 1 C 9, Tampere
avoinna joka päivä klo 12-18
näyttelyyn vapaa pääsy
www.avarataide.fi

5 kommenttia:

  1. Voi kun olisin Tampereella, tulisin moikkaamaan!

    VastaaPoista
  2. Kävin tuolla piirustusblogissani ja näin kommenttisi siellä. Niistä kiitos! Asiallinen ja positiivinen palaute antaa puhtia ja uutta inspiraatiota omalle tekemiselle.

    VastaaPoista
  3. Osallistuin jokuvuosi sitten samanlaiseen sessioon, NYHRÄÄ TYHJÄSTÄ! Voi että oli hauska tapahtuma.Me teimme suuria töitä joiden valmistumista yleisö seurasi.
    Varmaan oli antoisa päivä Sinullakin?
    Olipa googletettava, että löysin blogisi. voi voi, hävisi monta kivaa blogia, jospa ne löytäisi minut!

    VastaaPoista
  4. PS..löydät minut Villiviinin katveesta :-)

    VastaaPoista
  5. Sinulle on blogitunnustus blogissani.

    VastaaPoista