torstai 24. helmikuuta 2011

BLOGITUNNUSTUS


Anja antoi minulle tunnustuksen omassa blogissaan Säteitä & Häivähdyksiä. Vastailen tunnustukseen liittyviin kysymyksiin:

1. Milloin aloitit blogisi?
Sain ajatuksen kirjoittaa blogia parisen vuotta sitten.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Blogini perustuu enemmän valokuvilleni kuin kirjoitetulle sanalle. Valokuvaan tai ennemminkin räpsin otoksia kissastani ja koirastani, puutarhani kukista, talostamme, lähiluonnosta kävelyretkillä, matkoistani. Laitan esille myös aina välillä kuvia maalauksistani ja näyttelyistäni. Ajattelin tämän olevan hyvä kanava valokuvilleni näin taidemaalarin silmin, ammattivalokuvataiteilija en missään nimessä ole. Vaikka esiinnyn blogissani omalla nimelläni, en halua julkiseksi kuvia läheisistäni tai itsestänikään.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Varmasti samalla ajatuspohjalla toimivia blogeja on netti pullollaan, mutta jos jollain erotun, niin omalla tavallani katsoa maailmaa kameran läpi ja omilla uniikeilla maalauksillani.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Lapsena ja nuorena kirjoitin ahkerasti päiväkirjaani, myöhemmin se hiipui kokonaan. Ajattelin kirjoittaa aikuisiällä julkista päiväkirjaa netissä, ja laittaa esille ottamiani valokuvia omasta elämästäni ja teoksistani. Pian kuitenkin blogini muuttui etupäässä kuvapäiväkirjaksi, missä teksti on ennemminkin kertovaa kuvatekstiä.

5. Mitä haluaisit kirjoittaa blogissasi?
Haluaisin enemmän kirjoittaa maalausteni taustalla olevista ajatuksista ja taiteen teosta yleensä, mutta ajanpuutteen vuoksi koen sen liian vaativaksi. Saman syyn takia en ehdi seurata ja kommentoida toisten blogeja niin ahkerasti kuin haluaisin. Mutta minusta on todella hienoa, että saan kommentteja säännöllisesti muutamilta vakioblogikavereilta. Yritän päivittää blogiani uusilla kuvilla aina kun ehdin. Omat nettisivuni maalauksistani ovat aivan retuperällä, niihin ei ole aika riittänyt millään. Ja huono omatunto soimaa niistä koko ajan...

Lähetän tämän tunnustuksen edelleen hengenheimolaiselleni Leenalle ja hänen Vivere est... -blogilleen.

1 kommentti:

  1. Kiitos Heli:) ja olemme tosiaan hengenheimolaisia: vastauksemme noihin kysymyksiinkin ovat aika samansuuntaisia..

    VastaaPoista