maanantai 3. joulukuuta 2012

Taidetta joululahjaksi!


 
Tampereen Taiteilijaseura järjestää joulun alla TALO TÄYNNÄ TAIDETTA -teosmyyntitilaisuuden 1.-20.12.2012 Taidekeskus Mältinrannassa Tampereella. Esillä on satoja seuran ammattikuvataiteilijoiden maalauksia, grafiikkaa sekä muita taideteoksia, jotka soveltuvat hyvin esim. joulu- ja liikelahjoiksi sekä toimitilojen ja kodin sisustukseen. Teokset ovat saatavilla myös korottomalla osamaksulla tai Taidelainaamon ehdoin, ja ostaja saa teokset heti mukaansa.
 
TALO TÄYNNÄ TAIDETTA on avoinna yleisölle ma-to 12-18, pe-su 12-16 (poikkeuksena to 6.12. klo 12-16). Tervetuloa!
 
Taidekeskus Mältinranta
Kuninkaankatu 2, Tampere
 
*****
 

MINIJOULUSALONKI GALLERIA RONGASSA!
Pieni on kaunista.

Galleria Rongan toimiston seinille on ripustettu AvaraTaide ry:n jäsentaiteilijoiden pieniä teoksia. Tervetuloa tutustumaan ja hankkimaan uniikkeja joululahjoja.
 
Teosten hinnat vaihtelevat välillä 50-500 € ja edustettuina ovat erilaiset tekniikat; öljyväri, akryyliväri, akvarelli ja tussi, puupiirros, monotypia, pronssi, keramiikka ja sekatekniikka.

Minijoulusalongissa mukana: Merja Asonen, Saara Forsell, Viljami Heinonen, Päivi Hellman, Anja Härkönen, Anja Ikonen, Heli Innala, Urpu-Elina Korhonen, Miina Laine, Heta Laitakari, Tiina Kaisa Leppänen, Kirsi Länsitie, Liisa Soini, Leena Vainio ja Ella Vähäsarja.

Toimistossa myytävänä myös jäsentaiteilijoiden kortteja, taidekäsitöitä ja erilaisia painotuotteita.
 
Galleria Ronga, Rongankatu 1 c 9, Tampere
avoinna ti-su klo 12-18Ei kommentteja:

Lähetä kommentti