sunnuntai 1. tammikuuta 2017

12 kuvamuistoa vuodelta 2016

12 kuvamuistoa vuodelta 2016














Vuosi 2016 taas meni menojaan. Arki ja rutiini rullasivat huimalla kiireellä eteenpäin. Elämä pyöri hevosen, opetustyön, kissojen , koiran, maalaamisen ympärillä ja vanhaa rintamamiestaloa lämmittäessä.

Helmikuussa pääsin mieheni kanssa yhdistetylle näyttely- ja huvimatkalle Rovaniemelle. Revontulet jäivät harmittavasti piiloon. Keväällä oli huolta ja murhetta hevosen jalkavaivoista, mutta siitä selvittiin. Toukokuussa kävimme ystävien kanssa vanhanaikaisesti autolla ja laivalla Tukholmassa Euroviisumatkalla. Vierailimme myös Uppsalassa ja Lidingössä Millesgårdenissa. Iloinen matka!

Kesällä piha ja puutarha jäivät aika retuperälle, ryytimaan sentään saimme viljeltyä. Alkukesästä minulla oli yksi isompi maalausnäyttely, muuten kesä meni ratsastellessa ja kisaillessa. Kesäjuhliakin vietettiin perinteisesti ystäväjoukolla heinäkuussa. Syyskuussa saimme uuden perheenjäsenen Helga-kissanpennusta.

Syksy vierähti salamannopeasti työn merkeissä. Suoritin myös pari kuukautta verkkopääsykokeita  ja pääsin opiskelemaan liiketalouden tradenomiksi, aivan huippua! Joulukuussa saimme mahdollisuuden matkustaa Lontooseen ja sen liepeille ystävättäreni luokse. Ja sain käydä abstraktin ekspressionismin suurnäyttelyssä, varsinkin Rothkon osaston muistan ikuisesti Royal Academy of Artsissa.

Vuonna 2017 on odotettavissa siis suuria muutoksia elämääni. Keskityn opiskeluun ja kuvataiteen tekeminen jää nyt pakostakin tauolle. Toivon että löytäisin kuitenkin taas aikaa valokuvaamiseen ja luonnosteluun. Katsotaan mihin elämä johtaa!

Toivotan kaikille positiivista ja onnellista vuotta 2017!

1 kommentti: