perjantai 8. tammikuuta 2010

ILOISTA JA ONNELLISTA VUOTTA 2010 KAIKILLE!
1. blogivuosi takana!



Vietimme hauskat uuden vuoden juhlat ystävien kanssa maalla. Ruokaa ja juomaa riitti! Tinaakin tuli valettua ja tulevaisuus on nyt tiedossa. Vuoden vaihtuessa heilutimme sädetikkuja, kuuntelimme trumpettifanfaarin ja katselimme naapurien raketteja ja yksi jätkänkynttilä paloi pihalla. Kuinka taas muistikaan ystävien arvon ja ilon yhdessä olemisesta. Kiitos teille vielä näin jälkikäteen!

Vuosi on kulunut nopeasti ja blogikirjoittelua on takana yhtä paljon. Blogini on muodostunut hiukan erilaiseksi kuin suunnittelin, mutta väsymystä päivityksiin en ole vielä havainnut. Ajanpuute vain lyhentää kirjoittelua ja karsii tekstien sekä kuvien määrää. Yritän ehtiä keväämmällä kirjoittaa enemmän työskentelystäni, maalauksistani ja maalaamisesta.

Minulla on tulossa toukokuussa pitkästä aikaa yksityisnäyttely yhdistyksemme Galleria Rongaan Tampereelle. Kevään mittaan pitäisi ehtiä maalaamaan lisää töitä näyttelyyn. Aika paljon olen ehtinyt jo tehdä, mutta lisää pitää huhkia vapaahetkinä. Opetustyöt alkavat maanantaina, joten arkirytmi palaa elämään viiden ihanan lomaviikon jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti