perjantai 12. helmikuuta 2010

HESSU HOPO 7 KUUKAUTTA




Hessu on lähestymässä teini-ikää ja murrosikää. Sukukypsyys myös on tuloillaan, on jo kerran jopa nostanut jalkaa pissatessaan. :) Hessu on kiltti koira, ehkä aavistuksen arka. Toivottavasti ei muutu rähisijäksi kasvaessaan.

Eilen illalla tapahtui erittäin eriskummallinen reaktio. Miesystäväni pesi vessanpyttyä kloritella, ja Hessu kissan kanssa kiinnostuivat uudesta ja oudosta hajusta. Hessu hinkkasi itseään kiihkeästi pyttyä vasten. Sen jälkeen ikään kuin huumaantuneena ja ylikierroksilla ravasi ympäri taloa. Pian käytös muuttui paniikinomaiseksi ja Hessu alkoi päättömästi haukkua ja murista. Koira tärisi ja kulki häntä koipien välissä ja läähätti.

Johtuiko kaikki kloriten hajusta ja siitä "huumaantumisesta" vai tapahtuiko jotain mitä emme huomanneet? Todella outoa... Onkohan kellään samanlaista kokemusta koiransa kanssa? Onneksi Hessu rauhoittui suhteellisen pian ja nukkui yönsä rauhassa. Tänä aamuna on jo käyttäytynyt ihan normaalisti.

Sen olen kuullut ja lukenut, että kissan pissaa ei kannata siivota kloritella, koska kissat vain innostuvat pissaamaan aineen hajusta vielä enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti