maanantai 23. toukokuuta 2011

KAKKOSSEMI








Torstaina oli vuorossa 2. semifinaali, joten matkasimme jo iltapäivällä Düsseldorfiin. Halusin käydä kuvataiteesta tunnetun kaupungin jossain museossa. Reitillemme sopi hyvin Kunstsammlung Nordhein Westfalen, K20 Grabbeplatz-rakennuksessa. Museossa on iso kokoelma Paul Kleen ja Joseph Beuysin teoksia, ja Länsi-Euroopan ja Amerikan modernia taidetta. Vaihtuvana näyttelynä oli Thomas Struthin mielenkiintoisia valokuvia hyvinkin eri aihemaailmoista, mm. kuuluisien taidemuseoiden yleisöistä.

Kävimme taas rantakadulla syömässä, ja Suomen lippu heilui pöydässä merkkinä muiden maiden edustajille. Näin on tapana viisuympyröissä. Ainakin on helppoa tietää mistä maasta kukin on kotoisin...

Semifinaalissa ei nyt tarvinnut niin paljon jännittää, koska Suomi oli jo selvittänyt tiensä finaaliin. Paikkamme olivat nyt hiukan kauempana, joten ihan niin hyvin emme nähneet lavalle. Tunnelma oli kyllä sitäkin hurjempi. Harmitti, kun sivuscreeneistä ei tullut lähetyskuvaa, joten tarkkoja yksityiskohtia esityksistä ei voinut millään nähdä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti